My cupcake

My cupcake

søndag den 21. august 2011

Vandbakkelser


Disse lækre og luftige vandbakkelser er helt fantastiske og ret så lette at lave!

150 g smør
3 dl vand
2 tsk. sukker
150 g hvedemel
4 æg

Tænd ovnen på 220 grader (varmluft 200 grader)
1. Kom smør, vand og sukker i en gryde og kog det op.
2. Rør hurtigt melet i og "bag" dejen sammen mens du rører med et piskeris til dejen slipper gryden
3. Lad dejen køle lidt af og rør de hele æg i ét ad gangen
4. Dejen skal røres godt for hver æg. Det er vigtigt at dejen ikke bliver for tynd.
5. Sprøjt dejen ud på en bageplade med bagepapir. Brug en sprøjtepose med tyl (hvis du har en!) eller sæt dejen på pladen med 2 skeer. Dejen kan også smøres ud i et mønster eller en bestemt form.
6. Bag vandbakkelserne i ca. 20-25 minutter. Åbn IKKE ovnen før der er gået mindst 20 minutter. Ellers falder de sammen.
7. Lad dem køle af på en rist.


8. Skær dem over og fyld dem med fx. flødeskum, marmelade, jordbærflødeskum og creme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar