My cupcake

My cupcake

fredag den 5. august 2011

Lækre appelsinscones!

Disse appelsinscones smager virkelig godt og kan varmt anbefales til brunch!!

Appelsinscones
(16 stk.)

225 g hvedemel
3 spsk sukker
1 spsk fintrevet appelsinskal (økologiske appelsiner!)
1 tsk bagepulver
1/4 tsk stødt kanel
100 g koldt smør
3 spsk friskpresset appelsinsaft
2 spsk mælk

Tænd ovnen på 225 grader.
Bland mel, sukker, appelsinskal, bagepulver og kanel i en skål. Skær smørret i små stykker og smuldr det i melblandingen. Saml hurtigt dejen med appelsinsaft og mælk. Del dejen i 4 portioner og tril hver portion til en kugle. Tryk kuglerne flade til store scones (ca. 10 cm i diameter). Læg de store scones på en bageplade med bagepapir. Rids hver appelsinscone dybt - så der bliver 4 trekanter. Pensl med mælk og bag de store scones midt i ovnen i ca. 8-12 min. Lad dem køle af på en bagerist og bræk hver scone i 4 trekanter - hvis man har lyst ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar