Chokolademuffins aka guldopskrift
(giver ca. 12 stk. eller mindre - dobbeltportion skader ikke ;D)
50 g smør
75 g sukker
75 g farin
1 tsk. vaniljesukker
175 g hvedemel
30 g kakao
2 tsk. bagepulver
1 1/2 dl letmælk (jeg brugte bare skummetmælk)
1 dl kogende vand
100 g grofthakket mørkt chokolade
Tænd ovnen på 180 grader. Pisk smør, sukker og farin cremet og pisk æg og vaniljesukker i. Rør de tørre ingredienser sammen og sigt det i dejen (lidt ad gangen) skiftevis med mælk og vand. Det er okay at dejen er ret tynd i det ;) Vend chokoladen i og hæld dejen over i en bradepande. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 12-15 min. Tiden kan variere meget, så hold øje med kagerne og mærk efter om de er færdige.

250 g flormelis
25 g kakao
75 g smør
ca. 2 spsk. mælk
Bland flormelis og kakao og smuldr smørret i blandingen. Pisk først ved lav hastighed og tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk med højere hastighed til cremen er let og luftig - mindst 5 min. Hvis cremen er for flydende - tilsæt mere flormelis. Hvis cremen er for hård/for fast - tilsæt mere mælk. Sprøjt cremen ud fra en sprøjtepose på de afkølede muffins, som vist på billedet.
Velbekomme :D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar