Den bløde, men sprøde dej kombineret med lækkert fyld! Det er bare sagen :D Man sidder i timerne og venter på at det bliver frikvarter så man kan tage denne lækre sag frem! :D Den er en dejlig oplevelse i sig selv!
Pirogger
10 stk.
500 g mel
240 g durummel
50 g gær
Ca. 2 1/2 dl lunkent vand
1 spsk. olivenolie
1. Opløs gæren i det lunke vand og tilsæt salt, durummel, hvedemel og olivenolie. Ælt det sammen til en glat og smidig dej.
2. Lad dejen hæve 2-4 timer i køleskab eller 1 time ved stuetemperatur.
4. Fordel fyld på den ene halvdel af hver cirkel (se billede for forslag eller eksperimenter selv :D) Læg den anden halvdel over, og saml siderne ved at trykke dem sammen med en gaffel.
5. Pensl med sammenpisket æg, vand eller mælk.
6. Bag dem i ca. 25 min. midt i en 210 grader forvarmet ovn (varmluft 190 grader)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar